Audiovisuals

La noche del martes

Fragment del documental La noche del martes, de Joan Llobet, remasteritzat per l’Arxiu Històric de Sabadell. El documental recull les tasques de reconstrucció a Sabadell i d’altres poblacions del Vallès després dels aiguats del 25 de setembre de 1962, des de l’endemà de la tragèdia fins a un any després.

Les veus de la tragèdia

Trailer del documental Les veus de la tragèdia. La riuada de 1962 a Montcada i Reixac. Elaborat per Montcada Comunicació, aquest audiovisual recull més d’una trentena de testimonis que van viure en primer persona els fets d’ara fa 50 anys.

Inauguració de l’exposició “Destrucció, mort, reacció. La riuada de 1962 a Sabadell”

Inauguració de l’exposició “Destrucció, mort, reacció. La riuada de 1962 a Sabadell”, el 25 de setembre de 2012 a la Biblioteca del Nord de Sabadell, amb motiu del 50è aniversari de la riuada de 1962. Intervencions de Joan Comasòlives, director del Museu d’Història de Sabadell, Lluís Sales, historiador i comissari de l’exposició, Manel Bustos, alcalde de Sabadell, i Eduard Masjuan, historiador.

Informatiu cap de setmana

Reportatge sobre els riuades aparegut el 23 de setembre de 2012 a l’Informatiu Cap de Setmana de RTVE (a partir del minut 6:15). Cliqueu aquí per veure el vídeo

Exposició a Terrassa

Inauguració de l’exposició “La riuada del 62 a Terrassa. L’abans i el després de la ciutat”, 7/6/2012

La catàstrofe més gran

Reportatge sobre els aiguats del 25 de setembre de 1962 emès al programa “30 minuts” de TV3 amb motiu del 25è aniversari de la tragèdia. Cliqueu aquí per veure el vídeo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s